Persoane interesate

miercuri, 22 februarie 2012

Poveste

Vazand aceasta imagine deja ne amintim de povestile din copilarie...Acelea in care printul isi gasea aleasa inimii, fata frumoasa si saraca devenea printesa si traiau fericiti pana la adanci batraneti si aveau o multime de copii. Povestile acestea nu se incheiau fara o mentionare a celui care ne citea de genul: ''Dragostea lor este dificila, dar reala.''
Astea erau povestile de atunci. O poveste din ziua de azi ar suna cam asa:
O fata fitoasa si populara, independenta si iubitoare de distractii isi facea veacul prin acelasi liceu cu un papa-lapte indragostit orbeste de ea. Rujul ei rosu cu cristale swarovski si ochii ei ba verzi, ba mov, ba gri sau alte culori ''remarcabile'' (acestea fiind posibile din cauza lentilelor posedate <<fara numar>>), glasul ei cantand engleza din muzica dance si putin din manele avand acel ''pe sistem'' la locul lui, il fermecau pe acesta. Fata nici nu stia de existenta lui. In acest caz dragostea lor este dificila, dar ireala 4ever!
Voi ce poveste ati adapta?

6 comentarii:

  1. Nu stiu cum ar suna povestea mea,dar a ta e tot mai intalnita.

    RăspundețiȘtergere
  2. povestea lui praslea si a frumoasei adormite

    cand ajung de la pokemon la liceu toti vor sa fie cool. dar papa lapte care de obicei e un tocilar cu ochelari si cosuri nu are nici o sansa cu scufita roz, dar timpul trece si papa lapte manca jaratic in locul calului si se transforma in antrenor de pokemoni si brusc devine cool pt scufita roz pe care a mancato lupul si sa transformat in cenusareasa.

    RăspundețiȘtergere