Persoane interesate

duminică, 15 ianuarie 2012

De ce vrei mai mult decat oferi?

Tu...persoana aroganta care citeste asta si care esti nemultumit ca scriu despre tine sau despre ceva ce tie nu iti face placere. Tu...care crezi ca totul ti se cuvine. Tu..care vrei sa pari ceea ce nu esti. Si totusi crezi ca iti iese? Uite, chit ca iti pierzi 5 minute din pretioasa ta viata, citeste si poate iti vei scoate si tu masca, aceea care cu timpul s-a transformat in propria fata.
  • De ce vrei mai mult decat oferi? Ti se pare ca meriti mai mult? Atunci incearca asta! Uita-te in oglinda. Vezi un zeu? Ei bine, eu nu prea cred, dar daca totusi inca te iubesti inseamna ca lumea e la picioarele tale. So...''LUME!'' renuntati la picioarele lui!
  • De ce ai asa multa incredere in tine si in altii nu? Wow, stiu si eu ca unii au o gura cat universu' dar poate nu ai gasit persoana potrivita. Sau te-ai gandit macar ca e vina ta? Sau la replica ''La ce-s buni prietenii?'' Hmm...Take care!
  • De ce vrei sa pari ceea ce nu esti? Crezi ca impresionezi cu ceva? Crede-ma stiu din propria experienta si nu faci mai mult decat sa scazi in ochii tuturor. Chiar vrei sa continui? Eu nu prea as face-o in locul tau.
  • De ce vrei sa fie uitat chiar daca ai fost iertat? Chiar cred ca ar trebui sa te multumesti cu putin, pana cand acel ''putin'' se va evapora. Dar tu ierti? Totul se iarta, dar nicicodata nu se uita. Asa ca, mai uita-te si tu la filme poate inveti ceva, nu?
  • De ce faci ce nu iti place doar pentru ca altii o fac? Nu vrei totusi sa fii mai special prin gusturile tale, prin felul tau de a fi? Nu iti place sa fii diferit? Cred ca personalitatea ta in ritmul asta o sa fie spanzurata de firul vietii tale.
Daca ai raspunsul la aceste intrebari, daca si tu ai facut astea, recunosc si eu, nimeni nu e perfect, gandeste-te mai bine. Cei din jurul tau intr-o ''buna zi'' iti vor spune un ''Good bye!'' etern.

4 comentarii:

  1. superb postul. si ai peste 100% dreptate in acest post.felicitari, A girl from world!>:D<
    seara faina

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa fim noi,indiferent de ce cred ceilalti.Uneori credem ca e bine doar sa judecam!

    RăspundețiȘtergere