Persoane interesate

duminică, 22 ianuarie 2012

Future

Dupa cum stim cu totii viata este efemera...Timpul trece si mereu trebuie sa luam decizii ce ne vor urmari toata viata. Una dintre desele intrebari ar fi ''Ce vrem sa facem cu viata noastra?''. La auzul acestor putine cuvinte ne trec prin cap idei multiple, ganduri, framantari. In principiu ne gandim ca totul va fi bine si nu vrem sa luam in considerare si parerile celor din jur. Dar oare este bine ce facem? Oare vom regreta alegerea facuta? Oare vom fi nevoiti sa facem compromisuri chiar daca noi ne-am ales propriul viitor? Chiar daca noi ne alegem calea, nu suntem impuni la obstacole. Chiar daca noi vrem libertate nu inseamna ca avem autocontrol...Multi factori determina viitorul nostru.
Viitorul este ca un vartej care ne cuprinde adesea cand nu ne dorim cu nici un chip asta, ne obliga sa lasam in spate amintirile si ne impune sa alegem, chiar daca nu e deloc pe placul nostru. Nu ne putem impotrivi lui. Dar daca vrem unul maret, trebuie sa ne gandim de mii de ori inainte sa facem un pas. Prezentul la un moment dat va schimba rolul cu viitorul si va trebui sa fim pregatiti pentru asta.
Tu stii ce vrei sa faci in viitor? Esti foarte sigur ca te vei bucura? Chiar vei realiza tot ceea ce ti-ai propus? Daca esti in impas ar trebui sa vorbesti cu ceilalti. O parere este in plus nu strica niciodata si este mereu bine venita. Scopul tau este precis, atunci fii sigur ca in lupta cu viitorul tu vei invinge. Armele tale cele mai puternice vor fi precizia, siguranta si motivarea.

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat! In viata trebuie sa fi sigur de sine si sa nu cazi la indoieli...am sa resesc oare sau nu? Atunci sigur n-o sa reusesti :) Imi place cum gandesti!

    RăspundețiȘtergere